FOTO: Jezdec na Babetě narazil do plotu a těžce se zranil, policie hledá svědky



 16. 03. 2018

Pondělní jízda na Babetě skončila pro jezdce těžkým zraněním. Jezdec v ulici Na Statkách v Olomouci vyjel ze silnice a narazil do plotu. Řidič se těžce zranil.

Jezdec na Babetě měl v pondělí 12. března po páté hodině odpoledne namířeno ulicí Na Statkách v Olomouci směrem od Štůrovy ulice k dálnici D35. 

"V blízkosti technologického parku Olomouc - hala G2 při odbočování vlevo do areálu technologického parku z dosud nezjištěných příčin ztratil kontrolu nad strojem a vyjel mimo vozovku, kde přejel přes obrubník a narazil do kovového oplocení vedle vjezdu do areálu," uvedl mluvčí policie Olomouckého kraje Libor Hejtman. Řidič se těžce zranil. 

A policisté, kteří nehodu vyšetřují, by uvítali svědectví od lidí, kteří dopravní nehodu viděli, aby se přihlásili na linku 158.

 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: