Dívka se krášlila přímo v drogerii.Řasenku, make-up i deodorant pak vrátila do regálu




Jednorázové použití krášlících přípravků neproščlo dívce v olomouckém supermarketu. Zboží z regálu použila a pak vrátila zpět. Když chtěla odejít, zadržela ji však ostraha.

Řasenku, make-up, tužku na obočí i deodorant si vybrala dívka mezi regály v olomouckém supermarketu ve Štursově ulici ve středu večer. 

"Zboží si následně aplikovala na tvář a tělo a poté zboží zpět vrátila do regálu. Následně prošla přes pokladnu, aniž by za zboží zaplatila," uvedl mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle.

Ačkoliv všechny vyjmenované krášlíci prostředky sama na sobě vyzkoušela, vrátila je pak do regálu a chtěla odejít. To jí ale neprošlo, zastavila ji ochranka, která přivolala strážníky. 

"Vzhledem k tomu, že se jednalo o nezletilou dívku, byla na místo přivolána její matka, která škodu za dívku zaplatila," dodal Čunderle. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: