VIDEO: Zloděj v Olomouci napadl muže a ukradl mu hodinky za sto tisíc



 18. 04. 2018

Olomoučtí policisté vyzývají případné svědky o pomoc s řešením případu napadení a krádeže. Pátrají po neznámém zloději, který zaútočil na dvojici mužů. Jednomu z napadených pak ukradl hodinky za sto tisíc korun.

K napadení, které se policistům stále nepodařilo vyřešit, došlo 17. února krátce po druhé hodině ranní. V noci ze soboty na neděli šli dva muži po chodníku u parkoviště v Lafayettově ulici v Olomouci. Následně je dostihl násilník, který oba dva udeřil pěstí.

Poté, co jeden z překvapených mužů upadl na zem, začal kopat. Agresor pak využil momentu překvapení a jednoho z mužů okradl. Sebral mu hodinky v hodnotě 100 tisíc korun.

Policisté nyní pátrají po podezřelém muži z videa. Na hlavě má modrou kšiltovku s bílým čelem, na kterém je zřetelné písmeno C. Spolu s ním šla ve skupince mladá žena s dlouhými blond vlasy a další dva muži. Tito lidé by mohli být důležitými svědky, kteří by mohli pomoct při objasnění případu.

"Pokud by někdo muže v kšiltovce nebo některého ze svědků poznal, nebo by měl k dispozici informace, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti a objasnění celého incidentu, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc buď osobně, nebo na bezplatné lince 158,“ vyzvala tisková mluvčí olomoucké policie Irena Urbánková.

 


Autor: Petr Jindra



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: