Kino Metropol se promění v butik. Nákup oblečení pomůže postiženému chlapci



 29. 05. 2018

I malým nákupem uděláme velkou věc. Tak mluví organizátoři Společně pro děti o Benefičním Bazárku. Ten vypukne první červnovou sobotu od deseti hodin v kině Metropol.

Paní Blanka sama bojuje s rakovinou a těžkým hendikepem syna Matěje. A předsálí kina Metropol v Olomouci se na osm hodin promění v sobotu 2. června v boutique. Výtěžek půjde Blančině rodině.

„Nákupem jediného kousku oblečení či hračky přispějete na dobrou věc. Nebudou to jen peníze, které darujete, ale i váš zájem, podpora a síla, které v kasičce pošlete dál,“ pozvala Hana Dvořáková, projektová manažerka.

„Jsme rádi, že za Společně pro děti můžeme alespoň tímto gestem dodat celé Blančině rodině další kousek síly a podpory do dalších dní,“ popsala důvody uspořádání bazárku Eva Sklenářová, ředitelka příspěvkové organizace Společně pro děti.

Na každého návštěvníka bazárku čeká sortiment zboží od hraček po kabelky. „Chystáme krásné oblečení pro maminky, moderní edukační hračky pro děti. Dámy v bazárku najdou luxusní kabelky, svršky a botky. A nezapomněli jsme ani na pány,” řekla Sklenářová.

Během celého dne se dámy mohou „vzdělat“ u MS Kosmetikatelier o tipech a tricích na nalíčení nebo ochutnat přírodní sirupy.

Nezapomnělo se ani na děti, které si můžou zahrát hry, s balónky, nechat si něco namalovat na obličej a podívat se odpoledne na film. Písněmi prostředí zpříjemní Sabina Ulmanová, zpěvačka, která pojede v létě reprezentovat Česko do Hollywoodu na mistrovství světa v interpretačním umění.


Autor: Lucie Pinková

V City.cz publikuji od začátku studia žurnalistiky, tedy od roku 2016. Doposud jsem nejčastěji psala o sportovních tématech, věnuji se ale i zpravodajství, převážně z Brna a Olomouce, z měst, ke kterým mám nejblíž.



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: