Muž v Olomouci udeřil ženu sekerou do hlavy za to, že chtěla přivolat pomoc




Napadením skončila rozepře nejprve dvou mužů v olomoucké zahrádkářské kolonii. Do sporu se vložila žena, která zavolala na linku městské policie. To jednoho z mužů rozlítilo natolik, že ji udeřil sekerou do hlavy a pak utekl.

Žena zavolala na tísňovou linku olomoucké městské policie v úterý po půl jedenácté večer s tím, že v zahrádkářské kolonii na ulici Sibiřská se dostali do konfliktu dva muži.

To však jednoho z nich rozčíílilo natolik, že svůj hněv otočil i vůči ženě.

"Bezprostředně po telefonátu na tísňovou linku ji napadl jeden z dvojice mužů, a to úderem sekerou do hlavy. Vzhledem k tomu, že žena měla krvácivé zranění na hlavě, poskytli jí strážníci základní lékařské ošetření," uvedl mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle.

Strážníci přivolali záchranáře. "Mezitím svědci strážníkům sdělili, že útočník z místa před příjezdem hlídky z místa utekl. Hlídka provedla kontrolu okolí, kdy muže nalezla schovaného ve křoví," dodal mluvčí strážníku s tím, že se strážníkům podařilo nalézt i sekerou, se kterou muž zaútočil. 

"Celou věc převzala pro podezření ze spáchání trestného činu policie," dodal Čunderle.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: