FOTO: Kruhovým objezdem to vzal senior rovně, auto zaparkoval na "ostrůvku" uprostřed



 01. 08. 2018

Cestu z Mohelnice směrem do Olomouce nezakončil podle svých představ čtyřiasedmdesátiletý muž za volantem renaultu. Na kruhovém objezdu nezvládl zatočit a s autem projel přes betonové zábrany na travnatý ostrůvek. Tam jeho jízda skončila.

Čtyřiasedmdesátiletý senior se v poslední červencové úterý po sedmé hodině ráno vydal s červeným reanultem po silnici I/35 směrem od Mohelnice k Olomouci. 

"Při nájezdu na kruhový objezd pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu komunikace a levou částí vozidla narazil do betonové zábrany," uvedl mluvčí policie Olomouckého kraje Irena urbánková. 

Poté projel kruhovým objezdem rovně, přejel přes betonovou obrubu a skončil na travnaté části kruhového objezdu.

"Při nehodě si způsobil zranění.  Alkohol byl u řidiče vyloučen orientační dechovou zkouškou,"dodala mluvčí policie s tím, že škoda dosáhla 23 tisíc korun. Řidič navíc vyfasoval pokutu. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: