Strážníci v Olomouci hledají posily. Lákají i na půjčky v tíživé situaci



 09. 08. 2018

Městská policie v Olomouci hledá ženy a muže, ochotné obléci uniformu strážníka. Lákají na jistý pravidelný příjem, pět týdnů dovolené, i třeba možnost půjčky v tíživé situaci.

Dohlížet na pořádek v ulicích, rozdávat pokut za špatné parkování i se snažit domluvit po dobrém s opilci. To je jen malý výčet toho, s čím se denně potýkají strážníci nejen v Olomouci. 

A právě v Hanácké metropoli nyní hledají posily do svých řad. Podmínkou je kromě plnoletosti, českého občanství a bezúhonnosti i maturita a velmi dobrá fyzická kondice. "Výhodou je aktivní znalost alespoň jednoho cizího jazyka," uvedl mluvčí olomoucké městské policie Petr Čunderle. 

Na oplátku noví strážníci mohou očekávat pracovní poměr na dobu neurčitou, pětitýdenní dovolenou  nejrůznější finanční příspěvky. Strážníci také mohou v případě zájmu očekávat půjčky na překlenutí tíživé sociální situace či jazykové vzdělávání. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: