FOTO: Mercedes nedal přednost peugeotu, tři zranění skončili v nemocnici




Nejen pomačkané plechy ale také tři zraněné si vyžádala srážka mercedesu a peugeotu v Hlubočkách nedaleko Olomouce, když mladá řidička mercedesu při odbočování nedala přednost autu jedoucímu po hlavní silnici.

Nehoda se odehrála v Hlubočkách-Mariánském údolí ve čtvrtek kolem půl druhé odpoledne na křižovatce ulic Olomoucké a Nádražní. "Osmadvacetiletá řidička jela z ulice Nádražní a s vozidlem měla odbočovat vlevo, směrem na ulici Olomouckou," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková. 

jemonže po hlavní silnici v tu chvíli projížděla směrem od Olomouce na Hlubočky devětasedmdesátiletá žena za volantem peugeotu a v křižovatce se vozy srazily. 

Po srážce vyjel peugeot ve smyku mimo silni a narazil do zdi přilehlé budovy. "Při nehodě došlo ke zranění tříčlenné osádky vozidla Peugeot. Zraněné osoby byly transportovány do nemocničního zařízení na ošetření," řekla mluvčí policie. 

"Alkohol  byl u obou řidiček vyloučen orientačními dechovými zkouškami," dodala Urbánková. Škoda vzniklá nehodou se vyšplhala na 80 tisíc korun. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: