Policie hledala muže se sklony k sebevraždě, od pondělí o sobě nedal vědět




/AKTUALIZOVÁNO 16.8.12:32/ Čtyřiatřicetiletý muž žijící v Prostějově o sobě nedal dva dny vědět, pátrala proto po něm policie, která měla obavy o život hledaného, má totiž sklony k sebevraždě. Policii se hledaného podařilo vypátrat v Olomouci, je v pořádku.

David Hluší odešel v pondělí v sedm hodin večer ze svého bydliště v ulici Jana Zrzavého v Prostějově neznámo kam. Policie proto po muži vyhlásila pátrání. 

"Pohřešovaný je vzhledem ke svému psychickému stavu ohrožen na životě, kdy má sklony k sebevraždě. Mohl by se pohybovat v Prostějově, Olomouci a jejich okolí," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková. 

Když odešel z domu, měl na sobě světle modré rifle s širokými nohavicemi, tmavě modré tričko s límečkem, které mělo bílé a červené pruhy na rameni a oranžovou mikinu. Sebou měl tmavou taštičku přes rameno.

Policie v úterý požádala o pomoc při pátrání. O den později se jí však hledaného podařilo nalézt. "Pohřešovaný byl dnes vypátrán v Olomouci, živý a v pořádku," uvedla mluvčí policie ve středu.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: