VIDEO: Zákazník v Šantovce přišel o nákup, zloděje zachytily kamery



 28. 08. 2017

Pánskou košili a triko, které si zákazník vybral v olomouckém obchodním centru Šantovka, mu příliš dlouho radost nedělalo. Igelitku se zakoupenými oděvy zapomněl odloženou a zmocnil se jí zatím neznámý zloděj. Toho však zachytily kamery obchodního centra a nyní ho hledá policie.

Pondělní nákup v obchodním centru Šantovka v Olomouci nedopadl úplně podle představ sedmatřicetiletého muže. Ten si v pondělí před druhou hodinou odpoledne v obchoďáku vybral košili a triko, které si zakoupil.

Igelitku s oděvy za 803 korun však potom odložil v jednom z obchodů a zapomněl na ni. Okamžiku využil zatím neznámý zloděj, který nikým nehlídanou tašku s oděvy odnesl. Při tom ho však zachytily kamery a záznam nyní má policie.

"Je na něm zachycen neznámý muž, který najde igelitovou tašku, prohlíží si její obsah a potom s ní odchází. Mělo by se jednat o muže ve věku mezi třiceti až pětatřiceti lety, světlé pleti, krátkých světlých vlasů," uvedla k podobě hledaného mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.  

"Na sobě měl bílé triko s krátkým rukávem, modré kalhoty a přes rameno tmavou kabelku," dodala mluvčí policie.

A muži zákona by nyní uvítali infromace i od náhodných svědků nebo lidí, kteří muže na videu poznají. Policisté uvítají informace na lince 158 nebo na služebně na adrese Sokolská 52.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: