VIDEO: Zloděje u bankomatu zlákala peněženka, ukrást se mu ji ale nepodařilo



 20. 09. 2017

Noční výběr z bankomatu v centru Olomouce se neobešel bez zápletky, když se zatím neznámý zloděj pokusil vytrhnout z ruky peněženku pětačtyřicetiletému muži, který vybíral peníze z bankomatu. Ten ale peněženku uhájil a zloděj utekl.

Peněženka s obnosem šesti tisíc korun a platebními kartami zlákala o letní noci muže postávajícího u bankomatů.

"Neznámý muž se nejprve pohyboval u jednoho z bankomatů a poté přistoupil k druhému. U toho stál 45letý muž, který prostřednictvím bankomatu prováděl platební transakci a pravou rukou si přidržoval svoji peněženku, kterou měl položenou na odkládacím pultu bankomatu," uvedla příběh z 19. srpna mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková.

Pak se zloděj rozhodl jít do akce a peněženku se pokusil vybírajícímu muži vytrhnout z ruky. To se mu však nepodařilo a tak z banky utekl neznámo kam.

"Poškozený měl v peněžence kromě osobních dokladů také platební kartu a šest tisíc korun," dodala mluvčí policie. Neúspěšného zloděje však zachytily kamery a policisté ve středu záběry uveřejnili s výzvou svědkům. 

"Pokud by někdo muže z přiložených fotografií nebo videozáznamu poznal, nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jeho ztotožnění, ať kontaktuje policisty," vyzvala mluvčí policie s tím, že mohou využít kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: