FOTO: Tank přepadl z návěsu a zablokoval provoz na D35 mezi Olomoucí a Ostravou



 03. 08. 2017

Neobvyklá nehoda zastavila provoz na D35 mezi Olomoucí a Ostravou. Na rychlostní silnici přepadl z návěsu nákladního vozu převážený tank, který tak zablokoval provoz na 294. kilometru dopravní tepny.

Převážený tank se uvolnil a spadl z nákladního vozu převážejícího vojenskou techniku přímo na čtyřproudou silnici spojující Olomouc s Ostravou. 

"Tank dle prvotních informací přepadnul z podvalového přívěsu a zablokoval provoz na rychlostní komunikaci ve směru z Olomouce na Ostravu v úseku 294. kilometr," uvedl mluvčí Hasičského záchraného sboru Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Podle mluvčího policie v Olomouckém kraji Petra Piňose se tank z návěsu sesunul, nedošlo tak ke škodě.  

"Vojáci tank znovu naložili a odjeli, místo nehody je znovu průjezdné, na místě se však vytvořily kratší kolony," uvedl portálu City.cz mluvčí Piňos.

"V době příjezdu hasičů byl tank již v odstavném pruhu, nikoliv převrácený. Hasiči asistovali při zpětném naložení na nákladní vozidlo," dodal mluvčí hasičů, kteří také překontrolovali možný únik provozních kapalin.


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: