Starší ženě létal kolem bytu dron. Bála se že ji sleduje, přivolala strážníky



 03. 08. 2017

Dva dny poletoval po ulici Heyrovského v Olomouci dron. Až to starší žena nevydržela a přivolala strážníky. Měla totiž obavu, že jí někdo pomocí létacího přístroje nahlíží do soukromí.

Hlídka strážníků řešila ve středu v Olomouci docela kuriozní a neobvyklý případ. Těch však, vzhledem k rozmáhajícímu se využívání dronů, může v budoucnu přibývat. 

O co šlo? Klid narušoval starší ženě dron, který dva dny poletoval Heyrovského uicí v Olomouci. Až ženě došla trpělivost a ve středu po poledni zavolala na městskou policii. 

"Starší žena hlídce sdělila, že již druhý den někdo létá dronem o rozměrech přibližně třicet krát třicet centimetrů na uvedené ulici a ona má podezření, že se tímto způsobem někdo dívá do jejího soukromí," uvedl mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle.

Strážníci však žádný dron ani nikoho, kdo by jej měl ovládat, v ulici nenašli. 


Autor: Michal Kolařík

Spoluzakladatel a provozovatel portálu City.cz. Náměty živnostníků a firem z jejich denní rutiny přenáším na náš vývojový tým. S cílem přinést inovace v zákaznických službách prostřednictvím rezervačního systému Citydiář a věrnostního programu Citykarta, služeb od City.cz



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: