Kluse, Farnou, Vypsanou fixu i bazén nabídne osmý ročník festivalu Fingers Up



 04. 01. 2018

Stejně jako v předchozích sedmi letech, i v novém roce 2018 se mohou fanoušci dobré hudby, jídla a netradičních zážitků či workshopů těšit na mohelnický festival Fingers Up, který proběhne od 29. do 30. června 2018 v areálu Morava Campu.

Populární festival, který jen na sociální síti Facebook sleduje více než šest tisíc lidí, znovu slibuje spojení českých i zahraničních interpretů, řady workshopů, gastronomických zážitků nebo autorských čtení.

Alfou a omegou festivalu je pro pořadatele poskytnutí co nejlepších festivalových podmínek pro účastníky tradiční letní akce. Chybět nebude originální výzdoba či kvalitní zázemí. Za eso v rukávu mohelnického festivalu je považován venkovní bazén.

„Vyslyšeli jsme přání našich fanoušků a rozhodli jsme se letos do programu zařadit i tradičnější festivalové interprety jako Tomáše Kluse, Vypsanou Fixu, Sto Zvířat nebo Emmu Smetanu," jmenoval hlavní pořadatel Petr  Elgner.

Festival ale i nadále pokračuje v nastaveném směru – méně mainstreamu a více kvalitních muzikantů, talentů a zahraničních interpretů. Ostatní vystupující, stejně jako doprovodný program, budou pořadatelé představovat postupně.

Už nyní si fanoušci festivalu pořádaném v Morava Campu mohou pořídit vstupenky. Předprodej na tradiční letní akci totiž probíhá již v těchto dnech. V prodeji jsou dvoudenní vstupenky na festival za 390 korun i dvoudenní vstupenky s možností ubytování ve stanovém kempu za 590 Kč.

Na výběr však budou mít návštěvníci i z několika balíčků, které zahrnují například ubytování v chatkách pro dvě a více osob nebo ubytování v motelovém pokoji s kompletním zázemím. 


Autor: Zuzana Spurná



Vyhledáváme ty nejlepší zážitky ve městě.
Chcete o nich vědět mezi prvními?

Přidejte se k nám na facebooku!

Zapojte se do dění. Bavte se a vyhrávejte.

Partneři portálu: